antwoord op al je vragen

OVER DE ACTIE

Wat is de Intratuin ‘WIN Een KERSTMETAMORFOSE’ actie?

Het is een winactie waarbij je kans maakt op een kerstmetamorfose t.w.v. € 1500.- óf 1 van de 5 aangeklede kerstbomen t.w.v. € 450. Er wordt één winnaar geselecteerd voor de kerstmetamorfose. Bij deelname geef je aan of je voor jezelf meedoet, of dat je iemand opgeeft. De winnaar (jijzelf,  of iemand die je verrast) gaat met onze styliste shoppen in een Intratuin vestiging. In de door jou opgegeven kersttrend wordt een totaal aangeklede kerstboom, accessoires, kerstgroen, tafel- en wanddecoratie geshopt. Daarna gaat de styliste mee naar huis om het huis geheel te stylen in één van de kersttrends van 2018!

Het shoppen en decoreren vindt plaats op zondag 9, maandag 10, dinsdag 11 of woensdag 12 december 2018. Er zijn twee dagen voor de totale metamorfose nodig, de concrete data wordt met de prijswinnaar afgestemd.

Als jij één van de gelukkige bent die 1 van de 5 aangeklede kerstbomen wint, dan wordt er een kerstboom én decoratie binnen jouw opgegeven kersttrend bij jou thuisbezorgd.

Hoe doe ik mee aan de actie?

Je doet mee aan deze actie door je in te schrijven op deze actiesite. Vul in of je de kerstmetamorfose voor jezelf wilt winnen of voor iemand anders. In welke kersttrend je een kerstmetamorfose wilt winnen en in welke vestiging je de kerstitems wilt shoppen met onze stylist. Vul vervolgens de rest van het inschrijfformulier volledig in en ga akkoord met de actievoorwaarden. Klik op de inschrijfknop en je krijgt een ‘Bedankt’ pagina te zien.

Hoelang is de actieperiode?

De actieperiode loopt vanaf zondag 28 oktober 2018 18:00 uur tot en met donderdag 6 december 2018 18:00 uur. 

Waarom moet ik doorgeven welke kersttrend ik leuk vind?

Wanneer je gewonnen hebt, ontvang je de prijs in deze kersttrend. Dus wanneer je de complete kerstmetamorfose hebt gewonnen, wordt het een metamorfose binnen die kerst trend. Wanneer je één van de kerstbomen hebt gewonnen, ontvang je een boom in die kersttrend.

 Waarom moet ik mijn telefoonnummer achterlaten?

Om de winnaars te bereiken is het nodig om je telefoonnummer achter te laten. Dan kunnen we zo snel mogelijk contact opnemen en checken of je nog steeds geïnteresseerd bent in de prijs. Omdat de metamorfose al in de week erna plaatsvindt, moeten we snel met elkaar kunnen communiceren.

Hoeveel prijzen worden er weggegeven?

Er worden in totaal 6 verschillende prijzen weggegeven. Eén complete kerstmetamorfose onder begeleiding van onze styliste t.w.v. € 1500.-. En daarnaast nog 5 kerstmetamorfoses in de vorm van een echte aangeklede kerstboom t.w.v. € 450.

wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

Op donderdag 6 december wordt er vanaf 18.00 uur telefonisch contact opgenomen met de winnaars. De prijswinnaars dienen vóór vrijdag 7 december 12.00 uur per mail te hebben gereageerd of zij de prijs in ontvangst willen nemen. Indien er geen tijdige reactie is, komt de prijs te vervallen en wordt er een nieuwe prijswinnaar geselecteerd. De kerstmetamorfose vindt in de week erna al plaats, daarom moeten we snel weten of de prijswinnaar de prijs in ontvangst wil nemen.

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

Als je gewonnen hebt, zal er op donderdagavond 6 of vrijdag 7 december telefonisch contact met je opgenomen worden. Er zal dan worden gevraagd of je nog steeds geïnteresseerd bent in de prijs.

Hoeveel keer kan ik meedoen?

Je kunt één keer meedoen met je unieke NAW gegevens.

HOE OUD moet ik zijn om mee te kunnen doen?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om mee te doen met de actie.

Ik woon niet in Nederland, kan ik nog steeds meedoen?

Nee, je kunt alleen met deze actie meedoen als je in Nederland woonachtig bent

OVER DE PRIJS

Wat win ik precies?

De winnaar van de geheel verzorgde kerstmetamorfose t.w.v. € 1500.- gaat met onze styliste shoppen in een Intratuin vestiging in de buurt. In de door jou opgegeven kersttrend wordt een totaal aangeklede kerstboom, accessoires, kerstgroen, tafel- en wanddecoratie geshopt. Daarna gaat de styliste mee naar huis om het huis geheel te stylen met de geshopte spullen. Het shoppen en stylen neemt ongeveer twee dagen in beslag.

Als jij één van de gelukkige bent die 1 van de 5 aangeklede kerstbomen wint, dan wordt er een kerstboom én decoratie binnen jouw opgegeven kersttrend bij jou thuisbezorgd. Deze dien je wel zelf op te tuigen 😉

Hoe weet Intratuin welke kersttrend ik in huis wil?

De verschillende kersttrends lees je hier terug. In je inschrijfformulier laat je weten welke kersttrend je het leukste vindt. De kerstmetamorfose wordt in deze kersttrend uitgevoerd. Dus je ontvangt óf een complete kerstmetamorfose binnen deze kersttrend, óf een aangeklede kerstboom in deze kersttrend.

 Wanneer vindt de kerstmetamorfose plaats?

Het shoppen met de stylist en het decoreren in huis neemt twee dagen in beslag. Je dient daarom twee dagen beschikbaar te zijn op zondag 9, maandag 10, dinsdag 11 of woensdag 12 december 2018. De concrete data wordt met de prijswinnaar afgestemd.

Wanneer je één van de 5 aangeklede kerstbomen hebt gewonnen, wordt die in week 50 bij je thuisbezorgd. De concrete tijd en data wordt met de prijswinnaars afgestemd.

Wordt er gefilmd tijdens de complete kerstmetamorfose?

Jazeker! De complete kerstmetamorfose wordt door een camerateam van twee personen gefilmd; zowel het shoppen met de stylist als het decoreren en het resultaat van de metamorfose. Daarom dien je akkoord te geven op onze actievoorwaarden. Hierin benoemen we dat er gefilmd gaat worden en dat deze video gebruikt wordt op onze online kanalen.